Plaats nu GRATIS jouw OPROEP!

Discreetvreemdgaan.com

Plaats jouw oproep
Plaats oproep Members login

Oproep van Lieselotte7405

Relatie: Vertel ik later
Vervoer: Vertel ik later

Haar oproep: Ben jij een gezellige, open en spontane man die open staat voor een mooie klik en wie weet wel een hele leuke relatie, dan ben ik zeker op zoek naar jou. Laat je snel een berichtje voor mij achter?

Gevonden oproepjes
Weergave
  Overzicht
  Lijst
Geen resultaten

Recente oproepjes

Plaats jouw oproep

logo

Oproepjes nu online - selecteer een oproep en reageer gratis!

logo

Oproep van de dag

19 april 2018

lucky_kendra5

Oproep van lucky_Kendra5
Geplaatst op 21-02-18 - 11:39

Leeftijd: 24 jaar
Woonplaats: Ruette

Haar oproep: Wil je mij leren kennen dan mag je mij wel een leuk berichtje sturen. Ik heb enorm veel zin om weer eens op date te gaan.

logo

Oproepjes in de buurt

Oproepjes in: Nederland & België

map Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Flevoland Flevoland Groningen Groningen Groningen Zuid-Holland Zuid-Holland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Utrecht Limburg Noord-Brabant Drenthe Gelderland Overijssel Het Brussels Hoofdst West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Henegouwen Vlaams-Brabant Waals-Brabant Namen Luxemburg Luik Limburg_be Antwerpen
logo

Online profielen

# online profielen

DiscreetVreemdgaan.com

Vrijwel iedereen heeft eens een relatie gehad. Het komt echter vaak voor dat mensen niet gelukkig zijn of juist wel gelukkig zijn, maar bepaalde dingen tekort komen. Vaak is dat sekscontactcontact. In dat geval wordt de drang vaak zo groot, dat iemand geen andere uitweg meer ziet dan sekscontact te hebben met iemand anders. Dit heet vreemdgaan en betekent dus dat je ontrouw bent naar je partner toe. Het is echter niet duidelijk wanneer iemand nou precies vreemdgaat. Dit verschilt namelijk nogal per koppel. Sommige mensen vinden met een ander zoenen nog niet echt vreemdgaan. Hoewel je waarschijnlijk niet blij bent als je partner dat doet, is het nog niet meteen een aanleiding om de relatie stop te zetten. Wanneer er echter meer in het spel komt, zoals sekscontact, wordt het vaak wel als vreemdgaan beschouwd. De één ziet het dus anders dan de ander. Daarom is het van belang om hierover duidelijke afspraken te maken en een lijn te trekken. Wat mag wel en wat mag absoluut niet? Op deze manier kunnen er veel ruzies worden voorkomen. Het is het beste om hier meteen in het begin van het contact al over te praten. Zo kwets je je partner niet onnodig, als je toch gratis vreemdgaan wilt proberen doe het dan discreet en geheim en anoniem.

Anoniem Vreemdgaan, waarom?

Zoals je kunt begrijpen, kan vreemdgaan serieuze gevolgen hebben voor je relatie. De kans zit er dik in dat je partner niet meer met je verder wil. Er zijn een aantal redenen om toch vreemd te gaan. Als eerste kan het altijd gebeuren dat je een ander leuk vindt of daar zelfs verliefd op bent geworden. Het is dan lastig om dat tegen je eigen partner te zeggen, waardoor veel mensen kiezen voor de makkelijke weg: vreemdgaan. Overigens is dit wel een goede manier om uit te vinden of je verliefdheid niet tijdelijk is. Als degene waarmee jij vreemdgaat na een tijd alsnog zo leuk is, zul je je huidige relatie toch echt moeten stoppen.

Een andere reden die ontzettend veel voorkomt, is dat er verschillen zijn tussen jou en de partner op het gebied van sekscontact. Dit kan echt van alles zijn. Soms wil de één gewoon amper sekscontact meer terwijl de ander er juist zo naar verlangt, en dit is dan reden genoeg om die sekscontact ergens anders te zoeken. Het kan ook zijn dat de ander gewoon andere voorkeuren heeft in de slaapkamer. De sekscontact is bijvoorbeeld te soft, te saai of is gewoon in de sleur gekomen. Je zoekt dan de spanning bij iemand anders op. Waarschijnlijk is dit de meest bekende reden om vreemd te gaan. Mensen die al veel jaar bij elkaar zijn, hebben nou eenmaal minder sekscontact dan in het begin. Sommige mensen kunnen daar simpelweg niet mee omgaan, en kiezen er daarom voor om het ergens anders te zoeken. Ergens is dit natuurlijk logisch omdat vrijwel iedereen sekscontact nodig heeft en ervan geniet. Het ergens anders zoeken kan op meerdere manieren. Hierover lees je later meer.

Nog een reden is dat je eenzaam bent. Je partner werkt veel, is veel op reis of jullie leven gewoon langs elkaar heen en hebben geen aandacht meer voor elkaar. Je mist iemand om mee te flirten, goed mee te praten en ga zo maar door. Langzaamaan word je steeds eenzamer en op een gegeven moment kun je er niet meer tegen. Je gaat op zoek naar iemand die je wel die aandacht kan geven. Op zich is dat natuurlijk helemaal niet vreemd, want wie wil er nou eenzaam zijn? Het beste is natuurlijk om er met je partner over te praten, maar soms komt hier niets uit. In dat geval kiezen veel mensen toch voor vreemdgaan.

Uit elkaar groeien komt ook veel voor bij stellen die al behoorlijk wat jaren bij elkaar zijn. In het begin had je misschien veel gemeen, maar door de jaren heen kan er natuurlijk veel veranderen. Jullie hebben niet dezelfde hobby's en ook niet meer dezelfde vriendengroep. Al met al gaat het er steeds meer op lijken dat jullie steeds verder uit elkaar gaan en dat je ook de interesse in de ander kwijtraakt. Helaas is hier alleen wat aan te doen als je zelf ook echt merkt dat dit allemaal aan het gebeuren is, en de meeste mensen merken dit niet. Het is gelukkig wel mogelijk om dit op te lossen. Zo kun je een vaste avond in de week kiezen om samen uit te gaan. Ook kun je wat vaker spannende dingen doen zoals elkaar gaan masseren en dat zal waarschijnlijk al snel uitlopen op sekscontact. Het hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn om elkaar dan weer te vinden, zolang jullie beide bereid zijn om eraan te werken. Als dat echt niet werkt, kan je ook een therapeut overwegen die jullie opdrachten geeft.

Wat ook veel voorkomt, is dat een relatie nogal verstikkend kan zijn. Sommige mensen zijn nou eenmaal erg jaloers. Zij willen hun partner niet vrij laten, maar dat heeft vaak juist het ongewenste effect. Dat iemand nog wat vrijheid heeft in een relatie, is erg belangrijk. Je moet niet altijd maar alles samen willen doen. Jullie zijn nog steeds twee verschillende mensen met waarschijnlijk ook verschillende hobby's. Je moet een balans zien te vinden tussen samen zijn en ook je eigen leven blijven leiden. De verstikking kan ervoor zorgen dat de ander juist wil laten zien dat diegene wel vrijheid heeft. Dit wordt dan geuit door vreemd te gaan. Ze willen dan voelen dat ze echt nog wel vrij zijn en dat ze het niet op een andere manier kunnen laten zien dan door vreemd te gaan. Om ervoor te zorgen dat je partner dus niet vreemdgaat door verstikking, moet je leren loslaten. Hoe meer je loslaat, hoe kleiner de kans dat het gebeurt, hoewel je waarschijnlijk denkt dat het andersom is. Zolang je je partner thuis kan houden, zal je partner niet vreemdgaan denk je. Zodra je partner echter het huis uit is, zal hij/zij daar waarschijnlijk ook meteen gebruik van maken.

Hoe moet je DiscreetVreemdgaan?

Als je vreemdgaat, moet je het natuurlijk wel doen zodat je partner er niet achterkomt. Je kunt dus niet zomaar op een ander afstappen op straat en hiermee gaan vreemdgaan terwijl je partner daar makkelijk achter kan komen. Je kunt op verschillende manieren een ander vinden. Als eerste gewoon in een uitgaansgelegenheid. Wanneer jij in je eentje wat gaat drinken in een bar, kun je gerust op iemand afstappen en hoef je er niet vanuit te gaan dat je partner dat gaat horen van een ander. Om het echter zo veilig mogelijk te doen, ga dan naar een bar die je normaal niet zou kiezen. Je moet gaan voor een plek waar geen bekende mensen zijn die het zouden kunnen zien, want dan is het avontuurtje alweer snel voorbij.

Een andere manier is online. Dit wordt vaker gekozen omdat dit makkelijker te verhullen is voor de partner. Echter moet je ook hiermee heel voorzichtig zijn. Zo moet je bijvoorbeeld de mailtjes verwijderen die je krijgt wanneer je je hebt aangemeld voor een site. Alles wat te maken heeft met deze website, mag niet worden gezien. Als je dan klaar bent met het chatten met anderen en je van plan bent om je computer af te sluiten, vergeet dan niet om de geschiedenis van je internet te verwijderen. Zo ziet je partner niet op welke sites je hebt gezeten.

Ten slotte is de telefoon nog een veelgemaakte fout. Je kunt het beste helemaal geen contact hebben via je telefoon, omdat je partner hier gewoon heel makkelijk achter kan komen. Als jij bijvoorbeeld ineens overal je telefoon naar toe wilt nemen, zelfs naar het toilet, zal dat vreemd zijn. Ook het veranderen van wachtwoorden zodat je partner niet op je telefoon kan kijken, is meteen alweer verdacht. Je denkt misschien dat het slim is om een wachtwoord op je telefoon te zetten, maar wedden dat je partner hier iets achter zoekt? Als je dat wachtwoord er niet op zet, zal je partner er ook niet vanuit gaan dat er iets aan de hand is. De beste tip is dus om niets met je telefoon te doen, maar als je dan toch contact wilt met anderen via je telefoon, doe dan niet te opvallend. Als jij je niet anders gaat gedragen, zal je partner ook niets vermoeden, en dat is natuurlijk de bedoeling.

Waarom gaan vrouwen vreemd?

De reden dat mannen gratis vreemdgaan, is voor velen al wel duidelijk, Discreet vreemdgaan en anoniem vreemdgaan vinden mannen spannend. Uiteraard geldt dat niet voor iedere man, maar het is ontzettend vaak het geval dat mannen gewoon meer sekscontact willen en dat niet krijgen bij hun eigen partner. De oplossing? Het zoeken bij een ander.

Bij vrouwen zijn er echter veel meer redenen om vreemd te gaan. Je hebt al een aantal kunnen lezen hierboven. Bij vrouwen heeft het vaker te maken met dingen op emotioneel gebied. Zo is het ontzettend belangrijk dat ze zich gewaardeerd voelt. Wanneer zij het hele huis voor je heeft schoongemaakt, heeft gekookt en een biertje voor je klaar zet, wil je minstens een dankjewel horen. Wanneer de man dat niet doet, zal de vrouw daar al behoorlijk snel zat van zijn. Ze gaat dan op zoek naar iemand die haar wel waardeert en wel blij wordt van de dingen die ze voor een ander doet.

Wat verder nog vaak een probleem is, is dat veel vrouwen zich onbegrepen voelen op emotioneel gebied. Ze kunnen soms inzitten met de kleinste dingen. Ze willen dan niet samen zijn met iemand die zegt dat ze zich niet zo moeten aanstellen. Hoewel je best een keer mag zeggen dat er grotere en belangrijkere dingen zijn in de wereld, wil ze ook dat je haar troost en zegt dat het wel goed komt. Begrip is ontzettend belangrijk. Wanneer dit er niet is, zal de vrouw snel zat zijn en gaat ze waarschijnlijk op zoek naar iemand die wel begrip heeft voor haar.

Geheime spanning zoeken

Je bent op zoek naar iemand om mee vreemd te gaan, en dat kun je het beste online doen. Hier heb je niet alleen de minste kans om betrapt te worden, maar heb je ook de grootste kans om iemand anders te vinden. Op het internet zitten ontzettend veel mensen die hetzelfde zoeken als jij: iemand om mee vreemd te gaan. Je kunt natuurlijk ook zeggen dat je gewoon vriendschap zoekt, net als vele anderen, maar er meteen eerlijk over zijn is wel het beste. Gelukkig ben je zeker niet de enige die dit wil. Er zijn intussen veel websites die erg succesvol zijn omdat blijkt dat steeds meer mensen op zoek zijn naar iemand om mee vreemd te gaan. Vaak gaat dit puur om de sekscontact en zijn de niet op zoek naar een tweede relatie. Dit kan je eigenlijk meteen wel vragen aan de ander. Zo schep je meteen duidelijkheid over de situatie zonder dat je echt vervelende dingen aan de ander vraagt.

Uiteraard moet je profiel heel anoniem zijn. Jouw partner mag helemaal niets vermoeden en wanneer jij duidelijk jouw eigen naam gebruikt, kan dat gevaarlijk zijn voor je relatie. Je kunt van alles bedenken, zoals de naam van je favoriete karakter in een serie of de naam van je huisdier, want ook dit is toch wel erg anoniem. Je leeftijd kun je natuurlijk wel gewoon gebruiken. Het gebruik van een foto is natuurlijk een afrader. Straks ziet jouw partner per ongeluk een profiel en als jouw foto erbij staat, is het al helemaal duidelijk. Je kunt altijd in het gesprek zelf met iemand anders een foto versturen. De andere mensen op dat soort websites zullen heus begrijpen dat je geen foto gebruikt, want ook zij doen dat waarschijnlijk niet.

Discreet vreemdgaan is dus niet zo gemakkelijk als veel mensen zouden denken. Je mag geen steekje laten vallen, want doe je dat wel, dan is je relatie waarschijnlijk snel voorbij.

Relatieproblemen oplossen

Zoals je begrijpt, is Discreet vreemdgaan natuurlijk niet de beste manier. Je relatie zal er waarschijnlijk niet veel beter van worden en uiteindelijk misschien zelfs eindigen. Je kunt dan ook het beste eerlijk zijn over wat de problemen zijn. Je kan aan je partner voorleggen dat je het mist om wat vaker sekscontact te hebben of je kan zeggen dat je je niet begrepen voelt. Als dat nog niet werkt, is het natuurlijk gemakkelijk om te 'vluchten' in het vreemdgaan. Weet alleen wel dat het je relatie niet gaat redden maar alleen slechter gaat maken. De beste keuze zal dan zijn om je relatie te verbreken, of om eerlijk te zeggen wat je zoekt en dat je dat gaat zoeken bij een ander. Het komt vaak voor dat mannen bijvoorbeeld zeggen dat ze meer sekscontact willen. Als de vrouw dan zegt dat ze dat niet wil, kan ze er wel mee instemmen dat de man dat doet met andere vrouwen, zolang hij verder maar bij haar blijft. Dan wordt er gesproken van een open relatie. Het is dan dus geen vreemdgaan meer, want de partner weet er vanaf. Al met al is er dus veel te zeggen over Discreet Vreemdgaan en de redenen van vreemdgaan.

Over Discreetvreemdgaan.com | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Helpdesk | Prijs | FAQ Voorwaarden | FAQ | Helpdesk

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.